جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای جوانمرد

علی‌اکبر گرامی صادقیان، زهره جوانمرد،
دوره ۵، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۴۰۱ )
چکیده

مقدمه: یکی از راه ‏های موثر جهت ارتقاء کیفیت خدمات مراقبتی، جلوگیری از هدررفت منابع در مراکز بهداشتی-درمانی و بیمارستان‏ها از طریق شناسایی علل مربوطه می ‏باشد. پژوهش حاضر با هدف بررسی نوع، علل و میزان کسورات بیمه سلامت در بیمارستان‏‏های آموزشی شهرستان فردوس انجام شده است.
روش‏ بررسی: پژوهش توصیفی حاضر در سال ۱۴۰۰ در دو بیمارستان آموزشی شهرستان فردوس انجام شد. جامعه پژوهش شامل پرونده‏های بستری و سرپایی دارای کسور این دو بیمارستان، در نیمه اول سال ۱۴۰۰، بود. ابزار جمع ‏آوری داده یک فرم محقق ساخته بود که اعتبار آن مورد تایید قرار گرفت. داده‏ ها پس از گردآوری، با استفاده از نرم ‏افزار اکسل و با روش آمار توصیفی مورد بررسی قرار گرفتند.
نتایج: بیشترین کسورات و علل آن‏ها در پرونده ‏های بررسی شده به ترتیب مربوط به آزمایشگاه (به علت نبود مسئول فنّی)، و لوازم مصرفی (به علل عدم تعهد بیمه در قبال برخی تجهیزات و درخواست اضافه قیمت) می ‏باشند. همچنین کمترین کسورات در پرونده‏ های بررسی شده مربوط به دارو (به علت درخواست بیش از اندازه دارو)، بیهوشی (به علت درخواست اضافه k بیهوشی)، و پروتز (به علت درخواست اضافه قیمت) میباشند. همچنین یافته ‏ها نشان داد که در هر دو بیمارستان، پرونده ‏های بستری بیشترین میزان کسورات را به خود اختصاص دادند.
نتیجه ‏گیری: عواملی همچون اطلاعات صحیح موجود در پرونده ‏های پزشکی و همچنین حضور مسئول فنی در بخش‏های مختلف بیمارستانی، نقش مهمی در کاهش کسورات بیمارستانی دارند. لذا بایستی تصمیم گیری و سیاست گذاری مناسبی در این خصوص انجام شود.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بیمه سلامت ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

Designed & Developed by : Yektaweb